Yhdeksäs päivä MPR-rokotuksesta, ja nyt se on täällä. Kuume.
Arvasin lopputuloksen ennen, kuin mitään mittauksia alettiin suorittamaankaan. Huomasin sen Vauvelssonin jääkylmistä käsistä ja aina vain lisääntyvästä itkuisuudesta.
Koska rokotteen antamisesta on kulunut jo näin ”monta” päivää (tavallisimmin oireita ilmenee kuulemma 5-12 päivän kuluessa pistoksesta) ehdin pohtia, päästäänkö tällä kertaa muka oikeasti ilman kuumeiluja. Tuo kuume reaktiona rokotteisiin kun on kuitenkin ollut tyypillinen vaiva Vauvelssonilla, ja kun tuo MPR:kin nyt on juuri se pahamaineinen rokote, josta yleisimmin oireiluja tulee…
Sfääreihin kuume ei ehtinyt nousta, mutta riittävästi kuitenkin. Annoin neidille Panadolia, jonka vaikutus alkoi onneksi nopeasti, ja kuume kääntyi laskusuuntaan.
Saa nähdä, kuumeillaanko tässä montakin päivää. Toivotaan, ettei.
Koska Vauvelsson kaipaa aina kuumeen iskiessä entistäkin enemmän läheisyyttä ja turvaa, nukutaan me tänä yönä vierekkäin tuossa isossa sängyssä. Pikkuinen on jo unten mailla, itsekin taitanen heittäytyä sarvilleni ja hyvän kirjan saattelemana suunnistaa toivottavasti voimaannuttaville treffeille Nukkumatin kanssa.